Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

25 Okt 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA ;)

Hye , hye , hye , dan hye !!
heheh ,, maap ye aku terlebih heppy..
takde pe nak tules sebenarnye..just nak wish kat k0rang sume..
SELAMAT HARI RAYA AIDIL-ADHA ^_^


haha..aku rasa mesti lembu-lembu dah naik gila sekarang neh ,,
sebenarnya plan nak p0sa hari ni sebab banyak faedahnya..tapi..huhu :(
apakan daya , aku hanya merancang tapi Dia yang menentukan , kan?
0kei lah..setakat ni dulu..bubye ! *_*
muah3 ! ewww..yuck ! hehe #akutauangpakatacamtuh#


Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

19 Okt 2012

TENSI0N ! ;'(

FINALLY !!!!
lama gila aku tak update bel0g aku neh...gara-gara dashb0ard baru..huhu payah bet0l..
n0w aku tau sebab dia..maybe sebab aku netb0ok k0t..
s0 payah nak update..huhu
tak pa laa....janji hari ni aku b0leh update..yeehaaa! *jerit s0rang-s0rang*
haha *_*
sumpah aku heppy !
tapi....dua minggu lagi aku dah nak start exam..
Sijil Pelajaran Malaysia a.k.a SPM , dah tunggu depan pintu..
harap-harap aku b0leh buat yang terbaik...sebagai hadiah untuk mak dan ayah aku..
dan semua kawan-kawan yang nak amek SPM sekali dengan aku tuh..
I WISH Y0U VERY-VERY GUDLUCK 0keih ? ^^

p/s : aku harap dapat capai target aku..and h0pe k0rang p0n sama , w0keih ^_^v

Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,