Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

11 Mei 2013

Smileeeeee :)


Hai you alls, sila jawab salam. Dah? okay good * hulur cekelat* :D hari ni sesaje nak menulis, takdak cerita pon tapi sebab cik Puteri tu dah ngomplen kat aku semalam yang aku dah jarang update blog so aku rajinkan diri jugak nak update hari ni. Dah cakap kan aku takda cerita so sila zip mulut dan jari yang ada niat nak komplen ok.

Hari ni hari sabtu, esok hari ahad. Lusa hari isnin. Tulat? Arghh SELASA ! 14 Mei, hari interview aku. Cuak siot tetiba. Tapi aku rasa heran jugak kali ni sebab aku tak segabra selalu kalau bab bab nak bercakap dengan orang ni. Of course aku gabra sebab ni first interview kan, tapi kira tak seteruk selalu. Kali ni takda pulak aku rasa nak termuntah ke nak terberak ke sebab takut. Itu habit aku bila takut, sila jangan pelik.

Lupakan kejap pasal interview. Lets talk about tomorrow ! Already know about it right? Esok 11 Mei, hari ahad, second week of May. 

SELAMAT HARI IBU to my beloved mom :) Honestly, I love you. Honestly, I love you. And honestly, I love you <3 Thanks for always be by my side, whenever I need you, whatever I do, you were and will always support me. Thanks for all your love for me. Honestly, you're one of my inspiration. All your hardwork, inspire me to become an excellent person and daughter just for you :)


Nah hadiah <3 <3 <3

everyday is Mother's Day <3

doa untukmu Ibu :')

I love you <3

Haaa, ni baru elektronik punya hadiah. Tunggulah esok. In Sha Allah ada suprise lagi. Wait for it :)




Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

6 Mei 2013

ALHAMDULILLAH


So, hye :) Today I got two things that I wanna say Alhamdulillah for. First PRU, BN retaken Kedah. Bukan bermakna aku penyokong tegar BN but, yeah aku penyokong BN. Selagi PAS bergabung dengan DAP aku tak akan sokong sebab aku takmau nanti kalau DAP dapat kuasa, kita Malays merempat mengemis kat negara sendiri. Ok sudah aku underage tak buleh cakap lelebih.

Second things, today, 6 May and just now I checked result for IPG and alhamdulillah dipanggil interview. Jaoh pulak tu tempat. Kat Perlis. Alahai -.-


kalau rasa ada rabun dekat/jauh silalah klik



Share lah sikit. Huk aloh haha :D Baca baca baca, tengok maklumat pasal interview ni. Akan ditemuduga berkumpulan, dan akan ditanya mengenai pengetahuan am, isu semasa dalam dan luar negara. Alahai asal aku rasa macam nak fail je :3

Me with communication skill problem, how am I going to do this :'3 Nak pikir pon takut tapi whatever it is I must try my best lah kan. Ini impian dan cita cita aku, kalau aku tak usaha betul betul, sapa yang nak usahakan untuk aku, kan?

Anyway anyhow, just wish me luck and pray the best for me, will you? ^^,



Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,