Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

2 Jul 2017

1 JULY 2017



Assalamualaikum and hye!
Rasa macam tak lambat lagi nak ucap, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin! Hari ni dah raya ke 7, and here I am melangut dekat kolej sensorang. Sadis oi kena balik awai kes tiket habis so menumpang la sepupu aku balik ke sini. Dok sorang sorang pulak sebab kawan kawan lain dok asyik lagi dekat rumah beraya tak habis lagi.

So raya kali ni, memang cuti tak macam last year lah sebab final lepas raya, tapi sempat lah beraya sakan jugak and plus, ada reunion dengan kawan kawan lama. Seronok betoi jumpak kawan kawan lama rasa macam diri tua pulak haha. Well raya first tahun ni tak pi mana, kawan kawan pun tak jumpa dan tak pi beraya rumah kawan kawan pun. Sedih betul. Pujaan hati pun tak pi beraya rumah. Eh? Hahaha just joking.  Entah mana wujud pujaan hati tetiba. So ya ya nak letak gambaq.


RAYA PERTAMA


Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga


Kelab bujang turun temurun anak cucu Tok Jah 



Raya ni jumpa Asma ja dengan Jihah, and I looked slim, so I loike this picture :P






RAYA KEDUA



Sedondon, tak tau beza mana mak mana anak haha.



Raya kali ni satu set baq hang, rasa macam matang sikit kikiki

REUNION 2.O SK PEDU BATCH '95








Aku tukang pantau budak budak ni membakar satay sebab takut hancus semua haha



Bapa kerat ja laki hat lain entah ke mana

The ladies

Kat bendang sambung photoshoot sebab haruslah, anak Kedah kot

Kalut nak jadi pengapit katanya, siap payung bagai haha



Amer: tolong jadikan aku lelaki pujaan ramai
Okay la tolong la


Cis letih jengket oi



We rock!



Tuan rumah a.k.a sepupu ka dua pupu sendiri




HAHAHA kkk depa tolak suruh ambik gambaq sekali,
ini kekasih lama zaman cinta monyet :P



Kalau ikutkan gambaq banyak namati jenuh la nak bubuh haha. Tapi seronok jumpa kawan kawan lama, kekasih lama? Hahahah k tu lawak sampai sekarang pun dok kena perli kena kenen lagi dengan budak budak ni. Famous betul scandal kami dulu 10 tahun berlalu pun orang ingat lagi ahaha. Move on la kanak kanak kami pun dah lama move on dah besaq dah masing masing la ni jumpa pun jadi segan teringat zaman muda mudi dulu dok gaduh gaduh musuh pahtu jatuh cinta hahaha xD Gitu sangat cinta hidung pun berhingus lagi waktu tu.

Apapun we did enjoy our gathering so much and I'm glad that we still get along very well walaupun masa mula mula jumpa semula last year ramai yang ingat ingat lupa dah sebab dah lama tak jumpa. Harap next year and next next ada lagi peluang nak anjurkan reunion macam ni.

Okay that's it for now. Bye bye! And yeah, wish me goodluck for my final exam!





Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,