Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

11 Mei 2013

Smileeeeee :)


Hai you alls, sila jawab salam. Dah? okay good * hulur cekelat* :D hari ni sesaje nak menulis, takdak cerita pon tapi sebab cik Puteri tu dah ngomplen kat aku semalam yang aku dah jarang update blog so aku rajinkan diri jugak nak update hari ni. Dah cakap kan aku takda cerita so sila zip mulut dan jari yang ada niat nak komplen ok.

Hari ni hari sabtu, esok hari ahad. Lusa hari isnin. Tulat? Arghh SELASA ! 14 Mei, hari interview aku. Cuak siot tetiba. Tapi aku rasa heran jugak kali ni sebab aku tak segabra selalu kalau bab bab nak bercakap dengan orang ni. Of course aku gabra sebab ni first interview kan, tapi kira tak seteruk selalu. Kali ni takda pulak aku rasa nak termuntah ke nak terberak ke sebab takut. Itu habit aku bila takut, sila jangan pelik.

Lupakan kejap pasal interview. Lets talk about tomorrow ! Already know about it right? Esok 11 Mei, hari ahad, second week of May. 

SELAMAT HARI IBU to my beloved mom :) Honestly, I love you. Honestly, I love you. And honestly, I love you <3 Thanks for always be by my side, whenever I need you, whatever I do, you were and will always support me. Thanks for all your love for me. Honestly, you're one of my inspiration. All your hardwork, inspire me to become an excellent person and daughter just for you :)


Nah hadiah <3 <3 <3

everyday is Mother's Day <3

doa untukmu Ibu :')

I love you <3

Haaa, ni baru elektronik punya hadiah. Tunggulah esok. In Sha Allah ada suprise lagi. Wait for it :)




Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)