Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

29 Jul 2012

PLKN? WHAT D0 Y0U THINK??

Haaaaa...angpa rasa2 si JASMINE ni dapat dak PLKN??
Untuk pengetahuan....JASMINE TAK DAPAT...!!!
HAHAHAHA C:
memang excited gila sebab tak dapat..kawan si Jasmine ni dua 0rang ja yang dapat..
sapakah di0rang??
haaaa..inilah dia dua 0rang yang bernaseb baek t0h..!
TAZKIRAH & SHAKINA
kyrah&kynah
weih3..padan laa angpa dapat dua..angpa kan hubby wify?
~t0ek punye hubbywify :P
tapi..C0NGRATES..! haha C:

haaaa....tapi si Jasmine ni p0n...tak tau laa bernaseb baek sampai bila kan...?
pastu...
sebenarnya tadi I ade teng0k2 balik bl0g I neh..pastuh kan..baru I n0tice..
bl0g ni bahasa dia agak kasar kan?
AKU..AKU..AKU... ja I tules..heheh C:
well...I bukan jenis ayu2 laa..memang biasa cakap kasar2..
tapi...cam tak best laa..nanti 0rang baca..0rang kata pa plak kan?~tu p0n kalu ada 0rang baca laa..(perasanmenjelma)
tapi..manala nak tau..k0t-k0t ada yang sudi teng0k bl0g hampeh neh..
hampeh p0n hampeh laa..ni kira diary tak private I je...s0 ik0t suka I la kan? C:
0kei..sebab kawan2 sehampeh I panggil I JAS....dalam bl0g neh p0n nak bahasakan diri I JAS laa..
kita try dulu laa camna..kalu tak best gak~balik kepada AKU!! #i'ms0rryI'ms0rryI'ms0rry#
p:s/harap ada 0rang paham situasi saye..! ;C
Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)