Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

13 Apr 2013

TAHNIAH :)


Hai hai all of you :* Ayat klise bila aku update blog, " dah lama aku tak update blog " haha LOL. Hakikat memang teruk kan, eh ? Well, lately semakin parah sikap malas aku nak ngadap netbook ni. Yah sangat malas. Malas. Malas dan malas. Entahla apa nak jadi *sigh*

Kalau on pon just on fon, tu pon twitter ja. Facebook harap maaf, malas bebenor nak bukak. Yeah I'm twitterian now, not facebooker lagi dah haha. Mungkin sebab twitter ni senang kot, tak renyah macam facebook. Yeah !

Alang alang dah tau aku ni twitterian, hah apalagi follow la. Takkan cegat saja macam patung kan. Haha oke follow dulu, malas nak backlink so korang search lah @CheekMien95. Mention kalau dah follow dan nanti aku follow balik. Alang alang makan nasik biar sampai kenyang, follow jugaklah instagram aku. Haih aku dah canggih oke sekarang. Yeah big applause please muhehehee :3 Follow @cheek_jasmine di instagram

Apa lagi nak suruh follow ya, tadop dah :D Haa, nak story sikit pasal hari ni. Petang tadik ayah aku compete dalam karaoke competition yang berlangsung di SKKN sempena karnival mesra belia apa entah. Yeah tak dapat juara! Haha sakai -.- But at least dapat hamper dapat air dapat sumi, aku dapat kau dapat ke? Haha :P

Apapon congrates to my beloved father because you have been able to reach the final competition. Eh bukan senang nak terpilih top bape entah dari berpuluh tu kan. Dapat hamper pon oke la kenyang aku :3 haha. Baru minggu lepas dapat hamper jugak, hadiah saguhati pertandingan karaoke, eh belom habes cekelat hari tu dah dapat yang baru. Untung lah tak kena beli, jimat :P

Niat tu nak jugak la bubuh barang seekor dua gambar dalam ni tapi apakan daya. Aku mencintai MALAS aku lebih dari aku mencintai RAJIN ku. So tengoklah nanti nanti kan, bila mood buang tebiat rajin aku datang aku letaklah serangkap dua gambar. Malas nak transfer masok dalam netbook. Haih ni yang payah ni bila netbook mesti takdak bluetooth :3

So thats all :) Chill up and happy always. Pada insan yang masih baik hati kot kot terbaca post aku ni, thanks a lot to you guys :* I know my blog is boring -.- and I'm bored also with this blog haha :'3 So you guys pray for me. Hope I will get those good mood to make this blog better with excellent post and some few renovation okeh ! Eh, amacam aku speaking? haha #OhMyEnglish :3

And also, tolong doakan semoga permohonan aku ke Maktab dan mana mana IPT berjalan lancar dan aku berjaya harungi sesi temuduga dengan jayanya. Maklomlah nak jadi cikgu sangat kan so kena lah hadap interview, alahai lemah betol :'3

Well, till we meet again. Eventhough I don't even know when that time will come but yeah, pray for it ! :D

Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)