Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

6 Jun 2014

5 June 2014




Hye ! Fuh mood membuak sangat nak menaip tapi bila bukak nak letak title pon dah blur. Haha. So, how's life? Hopefully everything is fine. By the way now I'm on my semester break. Lama gila. 4 bulan. Memang lepu duduk diam dalam rumah. Ok menipu. Cuti 4 hari ja pon, sadis kan?

So disebabkan cuti sem yang terlalu lama maka keputusannya adalah untuk terus bermastautin dalam kolej ni. Peh. 4 hari. Kemarin tamat final sem 3, Isnin depan terus masuk sem 4. Nak cepat sangat kan, tahap bullet train punya kelajuan. Sah-sah macam zombie. Lagi parah zombie naik kereta sorong. Apa benda aku pon tak tau apa yang aku tulis -.-







So sebab blur kita nyanyi dulu selagu. Currently in love with this song. Best gila. Macam relaks ja bila dengar and the meaning of the lyrics like seriously if someone ever give me this song, I'll be happy. It's like you really love someone, not because of their perfectness but as well as their imperfections. No more comment but I just love this song.

So, masa sepatutnya berjaya tolong kita untuk menghapus segala yang kita pernah tempuh kan. Tapi kadang, masa pon tak dapat nak hapuskan semuanya. Kadang kita sebenarnya hanya menipu diri sendiri. Saying that we have already forgot everything. Saying that we don't care at all. But deep inside, we know how much it's still hurt because we can't stop caring. 

Tapi apapon, seeloknya elakkan dari simpan rasa tak puas hati dan marah. Kalau simpan semua tu pon takkan ada apa yang akan berubah. Cari kebahagiaan sendiri. Semuanya atas diri kita kan?

So ok nampak sangat memang tengah blank. Sekadar nak update je blog ni. Cuti sem 4 hari so sebab tak balik maka akan dimanfaatkan untuk layan Running Man sepuas-puasnya. I'm just addicted to them and especially Kang Gary. Why so cute? So, see you later !








Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)