Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

19 Dis 2013

SEGMEN SAYA SAYANG BLOG SAYA



Hai saudari saudari cikebum cikebum. Alkisahnya tadi godek-godek sambil menari zapin tengok newest post rakan-rakan blog then terjumpak pulak satu segmen ni. Jenis ni I like, sebab syarat nak join damn simple so takdelah korang rasa macam tengah nak apply jadi doktor pakar bedah kan sebab nak kena ikut terma syarat yang pelbagai tu. Dah lama tak join segmen so terasa nak join, so apalagi jomlah support rakan-rakan blogger kita ni by joining their segment :) So disebabkan rajin meh nak letak siap-siap syarat segmen ni yang simple adios amigos. Oh ya by the way syarat-syarat tu copy paste tapi ubah sikit je nak bagi full words and sentences, maap ye penganjur hee :)



Sila klik banner ini untuk join ye sayang-sayang terchenta :)


TERMS AND CONDITION

1.Macam biasa mana yang belum jadi follower ayu, sudi-sudikan la jadi follower ayu yer, takde paksaan..
2. Kalau nak like pages ayu pun di alu-alukan..
3. Buat tajuk " Segmen: Saya Sayang Blog Saya "
4. Macam biasa...letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. Dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan-kawan kat ruangan komen dibawah yer...




Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

13 ulasan:

  1. tq ye sudi join segmen ayu.. ada masa nanti boleh la blogwalking... tambah kenalan tambah follower blog...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/senarai-rakan-blogger-segmen-saya.html

    BalasPadam
  2. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks :) will be visiting yours sooner

      Padam
  3. Salam Jasmin, saya Hanih Borhan, datang menyinggah dr segmen yg sama! ;)

    BalasPadam
  4. Datang dari segmen yang sama. Done follow :). Followback please? :)Saya baru buat blog ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks for following, will follow back :)

      Padam
  5. Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya dah follow sini. Salam ukhwah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. will visit yours and follow back :) thanks !

      Padam
  6. hi, Thanks for following http://screaminghorrormanga.blogspot.com/ . Sekarang screaminghorrormanga telah pindah ke http://deepintonightmare.blogspot.com/ . Harap boleh follow balik:)
    Awak dialu-alukan hantar submission pengalaman atau rekaan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. definitely will follow back :)

      Padam
  7. Singgah dari segmen yang sama ya.. :)

    Done follow sini..

    Jemput join segmen Shawal ni ye, ia akan tamat pada 4 January ni.. Jemput ar.. ^^

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-di-mohd-noor.html

    BalasPadam

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)