Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

9 Feb 2013

Milo Tak Tertabur T^T


Jawab Salam Dulu ye! ^^

Bila larut malam *tarakuchacha* Suasana sepi *tarakuchacha* Lepas tu cari sendiri lirik aku tak ingat. Haha saja nak amek feel lah nak menaip memalam pagi buta ni. Orang lain pakat berdengkor siap pakej air liur setimba perisa bluberi cekelat lagi. Dan aku masih di sini dok klip pok klip pok kata orang tua tua dulu.

Paham dak pekebenda klip pok klip pok tu? Hah tu maknanya terkebil-kebil, paham dah? Oke paham tak paham korang pahamkanlah kalau tidak sampai ke besok aku tak buleh sambung menaip sebab nak explain panjang lebar dalam ni mengalahkan ensyclopedia pulok :3

Malas nak taiplah, tengok gambar je eh (^^,) - muka bajet lagi hak tuihh. Haha. Well pernah tengok tak ukiran ais yang super amazing? Macam-macam yang orang ukir guna ais yang pada asalnya langsong tak menarik untuk ditengok walaupon sangat menarik untuk dimasukkan kedalam segelas milo ais tabur, pherghh mantop beb ! Walaweih meraban ja tau.












p/s : Dah jangan pasang angan-angan tinggi melayut sangat nak tabur milo atas ais-ais tu. Takkan tercapai impian korang tu. Silap-silap korang yang jadi art terbaru dalam sejarah dunia T^T



Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

2 ulasan:

  1. Cool blog adalah Milo tabur moden. Hahaha sedapnyaaa! :O

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, jenuh nak makan besau camtuh haha >_<

      Padam

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)