Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

14 Feb 2013

Alamak Alamak Alamak


Yes ! Gabra tak gabra tak? Haha, ngakulah yang korang gabra tengok post title tu. Nampak saspen je, padahal apa pon takdak. Bukan berkaitan isu politik atau seangkatannya, just isu yang paling meresahkan bagi kaki online macam aku. Esok tarikh tamat wifi ! Aduh duh duh -.-"
Cepat betol masa sebulan rupa-rupanya. Tak sempat nak rasa pape dah cukup sebulan.Alahai kesian kat bondaku Kak Gee nak kena bayar wifi ni. Sebab tu la aku tak pernah sia-siakan peluang untuk guna internet dengan jadual semampat dan sepadat sardin dalam tin. Bukan pe kesian kat mak tu, susah susah dia bayar, kalau tak guna rugilah ye dop? Haha, heh :3 bagus sangatlah alasan nak cover perangai asyik hadap laptop dengan phone 24 jam aku ni ><

Lepas ni bila pulak boleh online. Taknak paksa mak bayar, ikut beliaulah nak topup bila wifi ni. Maklomlah semuanya duit beliau. Aku tak amek port. Haha xD. Tapi bila dah bayar aku dengan tegasnya berjanji pada diri sendiri untuk tidak melakukan pembaziran terhadap aliran masuk dan keluar internet kat rumah, so hari hari aku akan online. Yeah !

Memalam ni tak tau lah nak cita apa dah. Ada satu lagi giveaway yang aku menjadi mangsa tag tapi, sangat sangat sangatlah malas nak join tak tahu nape :3. Maaf ye si tagger ^^, Dahlah, jom tido. Lewat dah woi :P Haha oke stop right here -.- Gudnite and bai bai :D and assalamualaikum !

Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

2 ulasan:

  1. Wahh sama la kita :3 Tapi ayahnda kita yang bayor. Haha

    BalasPadam
  2. Kena la tolong mak. Pasni kene keje kuat kuat tolong bayar bil air elektrik skali ye haha.

    BalasPadam

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)