Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

8 Feb 2013

Segmen : Lagu Favourite Saya by Leeyana Amzar


Jawab Salam Dulu ye! ^^

Hai (^^,) - muka bajet comel, puihh :3 Haha. Hari ni terasa nak join segmen. Rajin? Hahaha, banyak lah aku punya rajin, aku join sebab Cik Ika dah tag aku so aku pon termerajinkan diri nak join. Bukan apa, aku malas nak join pon disebabkan line internet ni lembap tahap tak hengat, puihh nyampah aku dengan line internet ni. Nak buat satu-satu benda pon ~ erghh malas nak bebel.

Dengan ini aku mengjoinkan diri sendiri secara rasminya ke dalam sebuah segmen yang aku bajet aku akan kata : " Saya suka saya suka " dengan gaya Mei Mei sebab segmen pasal lagu peberet, heheh. Dah memang kalau bab lagu ni tak dapat dipisahkan dari jiwa ibarat irama dan lagu tak mungkin dapat dipisahkan, puihh sila muntah setelah membaca petikan sebentar tadi xD


klik banner untuk join ^^,

Lagu Favourite saya ialah : Perfect Two by Auburn




You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the vaptain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You can be the hero and I can be your sidekick
You can be the tears that I cry if ever split
You can be the rain from the clouds when it's stormin'
You can be the sun when it shines in the morning

Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause you're the one for me ! for me !
And I'm the one for you ! for you !
You take the both of us ! of us !
And we're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

Rakan blogger yang bakal saya buli :P
* Cik Diana
* Cik Orkid

Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

8 ulasan:

  1. Waa~ Lagu ni pun saya suka juga :D

    BalasPadam
  2. yeay gang :D lagu ni lama dah tapi tetap best, lirik dia auwmm >.< suka sangat xD

    BalasPadam
  3. Diana : apa yang sudahhh tu sayang oii xP haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha nothing. Btw, thanks for tag :*

      Padam
  4. nida datang dari segmen... :)

    BalasPadam
  5. follow dari segmen yg sama..salam kenal nice ur favourite song ;)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    good luck :D

    BalasPadam
  6. datang sini singgah dari segmen yang sama....and followed here

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favorite-saya-by-leeyana.html

    BalasPadam

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)