Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

6 Jul 2013

I Had A Date !



Sila jawab salam. Dah? Okay sila setkan reading speed korang ke tahap yang paling laju sebab silalah paham aku bila menulis gaya macam aku menyembang. Lagi sikit nak kalahkan Ferrari. Okay, ready? GO !

I had a date ! I had a date ! whoa nampak tak ayat mintak penerajang tu nampak tak nampak tak? Haha. Gedik ngalah ulat bulu kan. Takdelah aku date ngan babyboy dan babygirl aku je pon. But both of them are girls ok. Biaselah kan pompuan ni memang suka sangat panggilan memanje ni. Walaupun aku pelik dengan tabiat new friends aku ni kan, tapi lastly aku terikut. Serious talk, aku yang dulu yang sangat lah pengasar (nampak tak ayat vangang tu) sekarang bila sembang mak aih ayu tahap gaban.

Aku rasa kalau mak aku tengok cara aku sekarang mesti dia peluk cium aku tak lepas lah. Bersyukur sebab habit kasar kalah jantan bila aku menyembang tu dah terhakis. Sekarang ni asyik ber-Awak-Saya je. Ayu tak ayu tak?

Hahaha oke dah tak tau nak tulis apa. Benda apa yang merasuk aku hari ni aku pon tak tau, tetiba pulak muncul semangat waja nak update blog ni. Kalau tidak memang malas tahap ICU lah kan. Maybe gumbira sebab tadi dapat melantak KFC kot, maklomlah dah sebulan tak hadap. Pastu ditambah pulak dengan CoolBlog Honeydew Smoothies. Phergh ! First time try actually tapi memang aku fall in love lah. Sedap !

Rasa nak letak pulak gambar barang serangkap dua. Nyesal betol tak snap gambar bebanyak tadik. Tengok jelah sehelai dua. Sorry titteeww tarkk seccommellss kowranggg -_- Ayat ni habuan korang nak sepak aku jatuh dari tingkat 79 KLCC.




Babyboy and Babygirl !


Afini : Ais ni comel la
Mira : Ok :3 haha


CoolBlog di Tanjung Malim ! Comel kedai dia.


Model Cool Blog


ni model sesat -_- sedap doh honeydew ni :D


Honeydew Smoothies yummy !


Snap :)


Masmira sengih gembira dah lepas kempunan nak makan  KFC haha


Okay thats for today. Malas la nak taip bebanyak. Oh ya thanks kepada yang baru follow dan kepada yang follow tu, cuba scroll ke bawah ada peti undi. Rajin-rajinkanlah diri mengundi okay? Haha chow dulu !





Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

2 ulasan:

  1. Balasan
    1. hehe, seronok lah jugak boleh release tension :)

      Padam

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)