Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

2 Jul 2013

I'm KING Of Followers




こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!


Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

20 ulasan:

  1. hye
    membalas kunjungan..
    done follow back ..good luck..

    BalasPadam
  2. as salam.. saya bw sini sambil balas kunjungan..done follow juga.. http://yayaomeyy.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  3. Terima kasih sebab sudi join :D
    Sudi2 lah blogwalking

    --> Senarai Peserta" I'm KING Of Followers "

    Atin ingin mencari Jumlah blogwalking yang paling banyak :D
    Mungkin awak? hihi.
    Selamat berjuang XD

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum .

    Hyep 

    Join segmen yang sama .

    Dah follow 

    Do visit me back

    http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks :) done follow balik :D

      Padam
  5. hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
    http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
    jom blogwalking ..:)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum ..
    saya dari segmen yang sama ... jom blogwalking ..
    http://niechy26.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  7. Singgah & Follow sini dari segmen yang sama`..

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  8. Salam datang sini dari segmen yang same,mind visit me back?? :)
    http://arrienlove.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum , saya singgah sini jap :)
    sudi singgah lah sana :)
    good luck ^^ Follow sini ^^
    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  10. hai..gudluck ye..sye pon join GA ni jugk.. :)
    http://kisahnadiah.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers-by-atin-tory.html

    BalasPadam
  11. anneyong ! visit me here too

    http://adla-zainal.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    feel free to follow my blog
    btw, done follow you

    BalasPadam
  12. Dari GA yang sama : ) Done follow u.
    http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  13. hi... princess datng bw.. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  14. Follow here, follow me back. :)

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

    http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  16. done follow . Dari segmen yang sama . Jom follow GA lain2. Goodluck . Sorry panjang sangat senarai GA.
    1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

    2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

    4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/ga-ramadhan-by-kanvasdakwat.html

    5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/segmen-2-twitterwalking-blogwalking.html

    6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

    7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-mini-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

    10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

    11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

    12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

    13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja.html

    14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

    15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

    16.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html

    17.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html



    BalasPadam

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)