Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

3 Ogo 2012

HYEP...! HYEP..! ^_^

HYE...aku da kasi salam laa..!
memandai  ja kata aku tak kasi salam..tak nampak ASSALAMUALAIKUM besar lagi c0mel kat atas..? heheh
gurau jek C:
tadi kan....aku saja2 bl0gwalking..pastu teng0k laa bl0g2 0rang..
hukhuk :C
c0melnya bl0g angpa suma..tak macam bl0g aku neh..serabut ja..(mesti angpa kata BET0I..! dengan pen0h semangat dalam hati) ;(
tapi kan..aku series weih tak reti nak dec0rate mende alah ni cantek2..
aku j0in bl0g p0n sebab aku rasa cam best je teng0k bl0g 0rang canti2..
tapi sekarang baru aku sedar..PAYAH SI0T..
dah tu..aku tau sebenarnya..
TAKDE 0RANG TENG0K P0N..! uwwaaaaaaaa T_T
tapi..takpelah..nak uat camna kan..nanti aku try laa sl0w2..
angpa tunggu la..nanti kan..lepas aku abes SPM...aku nak c0ncentrate kat bl0g ni jek..
tunggu laaa.. (bajet nak menjadi neh)
ermm...ermm 
aikkkk..!
pesal tetibe muncul gamb0 ala2 kucing siam acti0n cute neh??
aaiisy..dak ehhsaja laa aku up0ad..
aku rindu laa kat kawan aku s0rang neh..
wei bila ang nak mai umah aku hah Bayah??
lama aku tak jumpak ang neh..
(s0rry aku curik pic neh dalam fb kaw) HEHEH c:
takpa ang tak marah kan?kan?
T_T I miss y0u l0l wala0p0n tak pernah terucap di bibirku yang c0mel ini #cehbajetsi0t#


Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)