Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

2 Ogo 2012

Laaaa..camnie pulak????

Hal03...!!!!!!!
heheh C:..dude..! I'm back!
hamb0ih3...menatang pa laa aku mula nak merepek kali ni..
hehe..dah3..st0p..!! (lampu merah la)
aku nak st0ry pasal s0mething neh..
HATTE KEMAH Y0UK CH0R DIKETA ERK...!!!
kah3..mesti angpa tertanya-tanya kan..benda paa laa aku tulis ni..
haa..ni sebenarnya..ayat gang aku yang sewel tu laa..
heheh :)
memang senget!
aku p0n tak tau apa maksud ayat ni..tapi memang lawak k0t..
tambah kalau cakap laju-laju..macam 0rang asli balik pulau ja gayanya..! C:
suma ayat tuh sebenarnya asal usulnya dari kawan aku yang s0rang tuh..
alaa..yang s0rang tuh..takkan angpa tak tau k0t?
eeiisy..angpa ni..tu p0n tak tau..(muka kerut cam kertas kena renyuk)
0keilaa..aku gitau..
si LIN tu..
alaa...AZLIN PIS0N tu...tak tau gak ke?
meh aku kasi clue bagi jelas and clear and clean kat angpa...
haaaaa..ni laa dia..kenai kan?kan?kan? (jawab ja kenai..kesian aku) T_T
haaa..dia laa yang d9k ajar aku tuh..belit-belit lidah aku nak sebut..sampai kena tulis lirik laa..haha
dia kata : Kalu takleh sebut tak leh mas0k final..!
HATTE KEMAH Y0UK CH0R DIKETA ERK..!!
haaa..teng0k..sampai aku b0leh sebut lancar dan jelas dalam satu lafaz (macam akad nikah tu)
heheh..0kei3
sampai sini ja k0t..lagip0n aku cita banyak-banyak bukan ada 0rang baca p0n..kan??????
0kei...bubye...
muah3 <3
heheheh C:


Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)