Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

30 Ogo 2012

MERDEKA YEAY ! ALHAMDULILLAH ~ ^^,

MALAYSIA TANAH AIRKU !!!
fuhh..semangat aku neh nak sambut merdeka *_*
syukur ALHAMDULILLAH
sebab aku ditakdirkan lahir dan membesar di sebuah negara yang aman dan damai ni..
kalu teng0k saudara-saudara kat negara laen,,
kita patut sangat-sangat bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang
*baek k0rang bersyukur cepat*
heheh >..<
dan aku salute laa..
wal0pon Malaysia sekarang agak *cikit je* kelam kabut sebab p0litik..
tapi still ada segelintir rakyat b0leh bersatu-padu lagi..
tak kira apa jua bangsa..
well,kira 0kei laa kan daripada takdak langs0ng hua3 =,='


0rang kate..
"Bersatu TEGUH..bercerai R0B0H !"
s0 mana kita nak pilih??
LU PIKIR LA SENDIRI ! (",)
0rait !
beberapa detik lagi kita akan menyambut 
HARI KEMERDEKAAN yang ke-55 !
cepatnya masa berlalu kan?
dan berdirinya aku di sini *acece*
semangat nak tembak bunga api yang lawa cuns melecuns tu !
tengah kumpul ramai-ramai kat DUSUN MINDA RESORT dengan family members..
ada makan-makan *nyum3* -..-'
dan tepat jam 12 jap gi..
meletuplah bunga api tuh..hehe tak sab0rnya eden !
dan jap gi kami akan sambut bezday ANAK MERDEKA hua3
si ELFA SYAHIRA..
alaa cousin aku tuh,,yang cewi tahap tak sama dengan aku tuh *erkk~abaikan
haa..bertuah laa dia lahir 31 OGOS !
ANAK MERDEKA tuh !!
dan juga se0rang lagi sepupu aku..
aku panggil dia ANGAH !
heppy bezday Angah ! ^^
dan ada s0rang lagi..
yang ni lagi spesel wa cakap lu..
nak tau apa yang spesel sangat tuh? jap ah nak gitau..
bezday Pak Long aku yang paling spesel...
iaitu jatuh pada 31 OGOS 1957 !!
kiranya time 0rang d0k letih meraung-raung MERDEKA !MERDEKA ! tuh..
t0k aku d0k letih d0k push Pak Long aku kuar dari perut dia..hua3 @_@
dah ! dah ! tak pasal-pasal aku ngutuk dia..
hehe :)
ape p0n..
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN yang ke-55 
wahai MALAYSIAku yang terchenta !
^_^
I L0VE Y0U MALAYSIA !
MALAYSIA B0LEH !!

p/s:penat aku tules..sebab masa tulis tuh semangat berkobar-kobar dan aku hanya mampu
menjerit dalam hati..sebab nanti 0rang ingat aku gila pulak keh3 **v


Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)