Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

11 Jan 2013

First Freebies - Back To Top Button

Jawab Salam Dulu ye ! ^^
eheheh , heppi pulak aku hari ni , aku dah berjaya download dan guna GIMP2 , okei aku tau aku kuno okei ? jangan salahkan aku , salahkan internet ni sebab lembap sangat sampai dah bapa kali aku try nak download GIMP2 ni dengan Photoshop tak bulehbuleh , tapi sekarang dah buleh , Alhamdulillah :)
selama ni aku blogwalking gi nengok blog orang , ramai yang walaupun baru lagi dalam blogging ni tapi dah mampu nak buat freebies , tutorials ,blogskins dan macam macam lagi untuk tolong orang , itu yang baru , yang dah lama tu ? macam macam dorang share , well korang tengok blog aku ni takde pape , padahal aku start blogging ni dari 2011 tak silap aku , lama jugak , tapi apakan daya , nak membantu aku tak mampu sebab aku pon tergedek gedek nak make over blog ni , yang ada ni suma pn hasil dari aku nengok tutorials dan freebies top bloggers yang dorang dah buang dalam dustbin dah pon , aku kutip balik boh dalam blog ni , hehew :'3 takpelah , janji aku usaha hias sendiri ye dop ? ingat senang ke nak copi pasta code code ni , eh wait aku copy paste yang dorang kasi je tau , yang freebies dan tutorials je eh , aku bukan copycat oke ? * muka series gila *
so dah ada GIMP2 ni senang lah aku nak buat apa apa dengan gembar aku ni , so tetiba rasa macam rajin pulok nak buat something , well saja nak try nengok ada bakat ke tidok >.<
Back To Top Button by JasminJifri :) *fuh ayat cam bagus je -.-*







comel ke tidok ? -.- ni first aku buat so memang lah kureng sikit :3
like it ? grab it !
 cara nak amek Url gambar ni : klik kat image button yang korang nak > right klik > copy                          image Url
dan komenlah apa apa kat bawah tu ye , nak tengok jugak pendapat korang :D , nak tengok contoh tengok blog aku ni guna salah satu contoh :)
okeih makaseh <3

Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

2 ulasan:

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)