Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

26 Jan 2013

There's No WOrd Can Describe



Jawab Salam Dulu ye ! ^^

Hai korang :) yeah , there's no word to describe about what? yess ! My frienship :) there's no any words in this world , can describe our special frienship , especially all the unforgettable moments I had with all of you , my buddies , my bright stars :)

Hari ni aku kuar pergi beli no pin UPU dengan kawan kawan , and of course , di mana adanya wajah kami , di situlah tercetusnya kekecohan , hohoho :D . Asal jumpak je , konpem sangatlah riuh , pelik je pokcik dan mokcik sekeliling nengok anak anak dara zaman sekarang sambil geleng geleng pale --' HAHAHA xD

Lepas selesai je urusan kat bank , terus hang out , lepak lepak kat KFC haha , asal jumpak je gi KFC , asal gi KFC je means kitorang tengah berjumpak lah tu :3 Entri bergambar panjang berjela oke :P

Yes , NO words can describe all of you <3

yang ni sila abaikan :P


Zaty dan Kyrah

abaikan lagi :P

Asma dan aku <3


Lin dan Asma

abaikan !

Azlin anak pak Pison


duckface lah kunun , puihhh --'

ya ya aku gemok , hade haku hakesah ? xD


Kyrah dan chick chick haha


sila terliur :P




angkat kening sikit :B


kami buddies selamanya <3

atoto ayu nak mampoih puuihh >.<









Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)