Home About Facebook Twitter Ask.fm Kawan.r

7 Jan 2013

Segmen Blogwalking Sampai Muntah by Rex

Jawab Salam dulu ! ^^


hai :D kembali kejap nak update pasal segmen ni , tadi godekgodek kat dashboard tetiba ternampak entri oleh blog sape ntah , tak pasan pulak -,- *maaf okei?*
tetiba berminat pulak nak join , hatiku tertarik oleh syaratsyarat yang damn simple ! heheh , ni segmen kedua yang aku join , dan segmen first bagi 2013 , aku cari segmen yang takdak banyak syarat senang sikt dan tak pening kepala aku ni , nak join klik banner tu okeih ? mana tau kotkot buleh tambah followers kan ?
0keih peace yo ! ^^ , jom join ramairamai !

Terima Kasih Sudi Baca Cerita Saya ^^,

7 ulasan:

  1. dari segmen same :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    BalasPadam
  2. salam :)
    FD datang singgah dari segmen yang sama
    http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    BalasPadam
  3. hi cik jasmin.lawa nama. sy dtg dr blog dinasour tu jgak..hihi

    BalasPadam
  4. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/segmen-bw-sampai-muntah-by-rex.html

    BalasPadam
  5. Salam

    Dari segmen yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    BalasPadam
  6. hello....sye dtg dari segmen yang sme!!!

    BalasPadam
  7. Muna munie blogwalking dari blog ReX. Jom ke blog saya pula :) hee..
    http://blogcelotehmuna.blogspot.com/

    BalasPadam

Leave your comments and thoughts. Don't keep it to yourself, but say it nicely. Please connect your tongue to your brain before you say anything :)